Over mij

Onlijn Offlijn is ontstaan doordat mijn hobby, het vormgeven van allerhande grafische producten, uit de hand aan het lopen was. Mijn naam is Robbin Lijnema (25) ik ben in 2019 voor mezelf begonnen. Ik sta voor je klaar om zowel Onlijn als Offlijn jouw bedrijfsuitstraling uit te breiden en te verbeteren.

Ik ben er van overtuigd dat het consequent toepassen van uw logo en huisstijl voor herkenning zorgt. Door mijn ervaringen met een breed scala aan producten en kennis van de laatste ontwikkelingen kan ik uw bedrijf laten opvallen.

Zet ook de knop om en laat jouw bedrijf Onlijn en Offlijn opvallen!5

2007
2007

Achtergrond

Interesse in de grafische vormgeving had ik al van jongs af aan. Deze interesse begon al in 2007 toen ik pas 10 jaar oud was. In dit jaar begon mijn moeder met haar bedrijf Borduurstudio ZijLijn. Om logo’s te kunnen borduren moet er een digitaal bestand zijn van het logo. Het kwam regelmatig voor dat klanten niet de juiste bestanden konden aanleveren, een probleem dat ik vaak, doormiddel van het programma Paint, wist op te lossen.

2010
2010

De eerste kleine stapjes

Mijn eerste kleine stapjes binnen de grafische vormgeving zette ik door logo’s te ontwerpen in het programma Paint. Adobe Illustrator, wat het meest gebruikte programma is binnen de grafische industrie, bestond al wel maar van het bestaan wist ik nog niet af. Toen ik in 2010 in aanraking was gekomen met Adobe Illustrator ben ik me gaan verdiepen in hoe logo’s werden gemaakt en begon ik te oefenen.

2015
2015

Studie mediavormgever

In 2015 heb ik mijn Havodiploma behaald en besloot ik de opleiding mediavormgever MBO 4 te starten aan het Cibap in Zwolle. Deze opleiding heb ik in 2018 afgerond. Tijdens de opleiding mediavormgever heb ik geleerd hoe je communiceert met beelden en hoe deze ingezet kunnen worden. Daarnaast heb ik geleerd hoe de boodschap van je opdrachtgever het beste naar voren komt. Welke beelden gebruik je? In welke vorm?

2019
2019

Start Onlijn Offlijn

2019 was het jaar waarin ik besloot voor mijzelf te beginnen, in mei heb ik me dan ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Een keuze waar ik nog geen moment spijt van heb gehad.

Altijd in beweging

Ik ben dagelijks bezig nieuwe ontwikkelingen in de markt te volgen. Ik zou onwijs graag samen met je aan de uitstraling van jouw bedrijf werken.

Zie jij een samenwerking wel zitten? Neem dan contact met mij op!

Wat anderen zeggen over Onlijn Offlijn